al contingut a la navegació Informació de contacte

Visita del vicepresident primer de la Diputació de Lleida, Jordi Latorre

DIJOUS 29 JULIOL 2021

El passat dijous 22 de juliol l’ Alcaldessa de Josa i Tuixent, Marta Poch va rebre la visita del vicepresident primer de la Diputació de Lleida, Jordi Latorre, així com del vicepresident tercer encarregat de Polítiques de Muntanya, Antoni Navinés, amb qui va mantenir una reunió de treball.

Durant la trobada van compartir les mirades sobre els reptes i la realitat dels municipis petits, pirinencs i de muntanya i com intensificar i millorar la tasca conjunta que realitzen ambdues institucions.

La licitació de les obres de millora i ampliació del consultori mèdic de Tuixent que ha de venir a transformar l’ atenció sanitària del municipi; els diferents plans d’ ajuts de la Diputació per una millor governança dels Ajuntaments i els serveis dia a dia que presten a les persones, les famílies i les empreses.

Finalment, es van tractar diversos projectes adreçats a frenar els despoblament dels municipis petits i de muntanya com per exemple el desplegament de la fibra òptica o les polítiques actives de repoblament que està treballant la Diputació de Lleida.